Conte infantil El mar s’ha escapat!

Un conte infantil amaga un xic de màgia. Recordo com una de les meves professores de primària s’asseia a una cadira davant de tota la classe i ens explicava un conte. Només amb les primeres paraules ja volaves fora de l’aula. «Hi havia una vegada…». Quan acabava, et senties diferent; perquè escoltar aquella història t’havia fet imaginar.

Però no és fàcil aconseguir cridar l’atenció de les i els petits de l’escola. Cada frase d’un conte ha de despertar el seu interès, de la mateixa manera que ho fan els dibuixos que acompanyen les lletres.

En el conte El mar s’ha escapat!, la meva companya Ana i jo hem intentat reunir-hi tots aquests requisits per tal d’escriure un conte divertit i original.

Aquesta n’és la sinopsi:

Tararí, tararà, tararé… A una petita illa hi viuen una tortuga i una estrella de mar: la Lua i la Maya. Un dia es desperten a la platja i s’adonen que el mar s’ha escapat!
Anar amb elles a buscar el mar serà una gran aventura. T’endinsaràs a la selva, pujaràs a un vaixell i fins i tot pot ser que parlis amb algun tucà cantaire.

conte infantil el mar s'ha escapat
El mar s’ha escapat!
Editorial: Platero Coolbooks
Escriptora: Laura Busom Fuertes (@autodefiniciones)
Il·lustradora: Ana María Fernández Núñez (@anivalor)

1 2